Naslovna Meksičke serije Obiteljski grijesi Obiteljski grijesi 24 epizoda

Obiteljski grijesi 24 epizoda

191

Guillermina kaže ocu Reynaldu da je uvijek voljela Armanda Quirogu i da nastavlja raditi što on želi kako bi mu udovoljila. Renzo, Flor i Elsa putuju na ranč Santa Romana u La Mori, u saveznoj državi Sonora. Ondje ih neljubazno dočeka teta Clemencia.

Clemencijina kći Nora je ljubavnica Clemencijina mladog muža Ivána. Elsa kaže Clemenciji da ako Flor ne smije jesti za stolom s njima, ni ona neće jesti. Clemencia je pljusne. Armando upadne u hotel Miraflores siguran da je Estela ondje.

Héctor ga pokuša spriječiti da uđe, ali Armando ga udari i gurne na pod. Armando pokuca na vrata hotelske sobe. Irene izlazi u kućnom ogrtaču. Martin, Domingo i Sofía uspiju pronaći dr. Leónidasa na internetu.

Djeca skupe 250 pezosa kako bi Martin našao njihovu majku u klinici. U psihijatrijskoj klinici medicinska sestra obavještava Martína da je njegova majka pobjegla i da joj je sigurno netko pomogao.

Lamberto posjeti Andrésa u zatvoru kako bi mu ponudio da uzme njegovo prezime. Andrés mu kaže da to nije tako jednostavno i da mora razmisliti o tome. Armando zamoli oca Reynalda da preporuči pomoćnicu u kući jer je Flor otpratila Elsu u Sonoru.

Otac Reynaldo preporuči Lili i zamoli je da obrati pozornost na sve što se događa ondje te da ga obavijesti. Irene nastavlja s farsom i prijavi Estelin nestanak. Inspektor se iznenadi jer Armando više ne traži svoju ženu. Više o seriji »