Naslovna Meksičke serije Obiteljski grijesi Obiteljski grijesi 30 epizoda

Obiteljski grijesi 30 epizoda

373

U policijskoj postaji Natalia čita kako je Andrés prijavio Angelu za pokušaj ubojstva. Gerardo vodi Elenu seksologu. Aurora se naljuti na Angelu i kaže da joj je žao što je zbog nje lagala o Andrésu.

Otac Reynaldo kaže Irene da Armando želi vratiti Estelu u psihijatrijsku bolnicu. Elena odbije razgovarati o svojim problemima sa seksologom i izjuri iz ordinacije. Irene kaže Armandu da će ga izbaciti iz tvrtke ako pokuša vratiti Estelu u psihijatrijsku bolnicu.

Armando kaže Esteli da je Elsa na ranču i da čeka Andrésovo dijete. Estela kaže Irene da ne može otići vidjeti Elsu jer je obećala svojoj djeci da više nikada neće otići. Irene se ponudi da ode umjesto nje.

Elsa juri upozoriti Noru i Ivána da ih Clemencia traži, ali ona se pojavi u tom trenutku. Horacio uspije zavesti Auroru. Clemencia veže Ivána i nemilosrdno ga tuče bičem. Héctor zatekne Auroru i Horacija u krevetu.

Irene i otac Reynaldo voze se do ranča Santa Ramona. Héctor naredi Horaciju da odmah ode živjeti u glavni grad. Armando obeća Angeli da će posjetiti novog inspektora prije nego što donesu Andrésovu presudu. Više o seriji »