Naslovna Meksičke serije Obiteljski grijesi Obiteljski grijesi 21 epizoda

Obiteljski grijesi 21 epizoda

189

Héctor zamoli Flor da kaže Elsi kako je očekuju na vjenčanju. Flor kaže ocu Reynaldu da će Armando prisiliti Elsu na pobačaj. Horacio zaspi u Aurorinoj hotelskoj sobi. Carlos nosi Aurori doručak, a Horacio se skriva u kupaonici.

Héctor kaže Esteli da je Armando zaključao Elsu u sobu. Andrés ponovno ide Elsinoj kući, a Elena mu kaže da je nema. Horacio govori Aurori da je veoma zaljubljen u nju. Armando vodi Elsu i Flor k Lidiji koja bi Elsi trebala obaviti pobačaj.

Otac Reynaldo dođe na vrijeme Lidijinoj kući i uvjerava Armanda da ondje uvjeti nisu zadovoljavajući za takav postupak. Odvjetnik kaže Lambertu da će mu osiguravajuće društvo platiti odštetu zbog gubitaka.

Horacio dolazi u Aurorinu sobu kako bi joj ponovio da je voli. Angela zatekne Auroru i Horacija dok se ljube. Kaže kćeri da se ne može udati za Carlosa jer ga ne voli.

Aurora joj odgovori da će, ako ikome kaže za ovo što je vidjela, reći policiji da ju je ona prisilila na lažnu izjavu o silovanju. Elena i Elsa se naguravaju i Elsa se otkotrlja niz stepenice. Više o seriji »