Naslovna Brazilske serije Dva svijeta jedna ljubav Dva svijeta, jedna ljubav 99 epizoda

Dva svijeta, jedna ljubav 99 epizoda

74

Sudac odluči Felipeu dati skrbništvo nad Alexom. Melissa poludi. Livia poziva Alexa da posadi stablo ispred kolibe, a Felipe tješi sina govoreći mu da čim Melissa ozdravi, može odlučiti želi li živjeti s njom. Anita upoznaje Afonsa s Berenice. Primjećuje osjećaje između njih dvoje. Bernardo kaže Vitoriji da završava knjigu. Alberto pita za Emilijino stanje jer nema hrabrosti vidjeti kćer u komi. Emilia se budi iz kome i moli Vitoriju oprost.

Berenice prekida s Afonsom. Livia je sretna što vidi svoju majku zdravu. Emilia priznaje Bernardu da je znala da postoji još jedan nasljednik kada je kupila vinariju “Ventura”, on joj oprašta i prosi je. Vitoria kaže Albertu da se Emilia probudila iz kome i kaže bivšem mužu da će se morati suočiti s Emilijom. Massimo zaprosi Salome. Roberto kaže Berenice da se pridružio “Liječnicima bez granica” i da će neko vrijeme biti odsutan.

Dorotéia shvaća da je Melissa sve više luda i obećava da neće napustiti kćer. Salome bira svoju vjenčanicu, a Massimo joj daruje prekrasan zaručnički prsten. Melissa kaže Felipeu da će Pedro kupiti njegov udio u vinariji ako Felipe ne bude imao novca, ali uz Lívijinu pomoć. Felipe potpisuje sve dokumente otkupa udjela svoje bivše žene, ostavljajući Pedra i Melissu bijesnima. Pedro prevari Alexa i odvede ga u tvrtkin zrakoplov. Felipe traži Alexa i očajan je jer ga nije pronašao u školi. Pedro otima Alexa.