Naslovna Brazilske serije Dva svijeta jedna ljubav Dva svijeta, jedna ljubav 100 epizoda

Dva svijeta, jedna ljubav 100 epizoda

102

Felipe je očajan zbog Alexova nestanka. Melissa se kune da ne zna gdje joj je sin. I Zilda očajava. Pedro pošalje Melissi svoju fotografiju s Alexom i Felipe krene za njima. Anita izjavi Afonsu ljubav. Emilia objašnjava Liviji da joj treba vremena da upozna oca i kaže da će vratiti vinariju Vitoriji. Alberto se želi ispričati Emiliji.

Vitoria nalazi Alberta na rubu stuba i pokušava mu pomoći. Emilia zove oca, a Vitoria objašnjava bivšem mužu da ga njegova kći voli i da mu je oprostila, obeća da će se brinuti za kćer i unuku. Melissa razmišlja o Pedrovim riječima. Felipe vodi Liviju do vodopada i prilazi im Pedro s pištoljem. Osjećajući se poniženim, Pedro prijeti da će ubiti Liviju i Felipea. Kao u prošlosti, Melissa pokuša spriječiti Pedra.

Ariel pomaže Melissi, dajući joj izuzetnu snagu. Dorotéia obeća pomoći Melissi koja pati zbog duhova iz prošlosti. Felipeov pjenušac postiže veliki uspjeh. Anita i Afonso, Massimo i Salome se vjenčaju…
Gospodin i Ariel daju savjet za nova vremena. Opraštaju se i upozoravaju da ako trebate anđele, samo ih pozovite. I ostavljaju poruku baš kao na početku serije: Za sve postoji vrijeme. Vrijeme za sadnju, vrijeme za žetvu, vrijeme za susrete, za oprost, vrijeme za bezvremenu ljubav.