Naslovna Meksičke serije Ako me ostavis Ako me ostaviš 78 epizoda

Ako me ostaviš 78 epizoda

33

Martín uplakano gleda snimke na kojima Toro nakon što je ubio Simóna, pregleda njegovu torbu i pobjegne. Martín se sjeti da je Toro doveo Lunu k Sofi. Julieta dolazi Fabiánovoj kući, a Rebeca traži od nje da se udalji od Sergija. U ruci joj je pištolj.

Eva kaže Sergiju da mu može pomoći da se riješi Juliete. U školi učenici čekaju da policija pregleda IP adrese njihovih mobitela kako bi otkrili tko je objavio Mirandin video.Luna kaže Marceli da je Quique ukrao laptop i kapu te da je to Sofíjino. Dr. Agustín pusti Sergija iz bolnice i daje Julieti upute za njegovo liječenje.

Ona to odbija. Martín pokaže Facundu video na kojemu Toro ubija Simóna. Moisés kaže Cholu da će ga nakon suđenja premjestiti u kaznionicu. Fedora predlaže Aliciji da slijedi Evu kako bi otkrila na što troši novac. Susa pregazi auto dok bježi od Karine i Gutiérreza.

Ariana uzima Nicolein mobitel iz kante u koju ga je bacila Vanessa. Alicia, Fedora i Rebeca slijede Evu do zalagaonice i kasina. Yuri kaže Cholu da nosi njegovo dijete.