Naslovna Meksičke serije Ako me ostavis Ako me ostaviš 83 epizoda

Ako me ostaviš 83 epizoda

207

Yuri se ne želi udati za Moisésa. Objavi svima da nosi Cholovo dijete. Yuri kaže Sergiju da joj nije drago jer ju odbacuje zbog trudnoće i ljubavi prema Cholu. Lucas se naljuti kada mu odvjetnik Jorge pokaže dokument s iznosom alimentacije. Odvjetnik kaže da je Sergio stavio svoju imovinu na Aliciju Montiel.

Ona dolazi u Zakladu Carranza kako bi rekla Lucasu da će ga tužiti zbog pronevjere u zakladi. Ravnateljica, učenici i roditelji sastali su se u školi radi dodjela svjedodžbi. Ravnateljica moli Mirandu da održi govor. Sofía primi Aliciju za ruku.

Julieta s mobitela šalje poruku uživo svojim pratiteljima na društvenim mrežama i kaže im da prijavljuje zločinca Sergija Carranzu jer je primio novac od političara i članova vlade. Correa, uhićenik, potvrdi pred sucem da Cholo nije imao ništa s bijegom zatvorenika iz zatvora. Julieta je pijana, zove Aliciju i kaže joj da ju je Martín varao s Mabe. Martín kaže Aliciji da je nikad ne bi prevario.

Sudac naredi Cholovo puštanje na slobodu. Mujica je u uredu, dolaze iz ministarstva unutarnjih poslova i traže njegovu značku, pištolj. Žele da pođe s njima jer ga je Karina prijavila za spolno uznemiravanje. Yuri, Cholo, Miranda, Gonzalo, Lorena i Yaya su u kuhinji u kući Carranza. Ulazi Sergio i pruža ruku Cholu.

Quique je u zatvoru. Posjeti ga Luna i daje mu crtež. Facundo se vraća u policiju. Julieta na TV govori vremensku prognozu. Martín je u studiju i vodi emisiju. Alicia predstavlja knjigu u gradskom kazalištu. Daje znak Martínu da se popne na pozornicu. Zagrle se i poljube.