Naslovna Meksičke serije Ako me ostavis Ako me ostaviš 74 epizoda

Ako me ostaviš 74 epizoda

201

Julieta kaže Sergiju da čeka njegovo dijete i pokaže mu laboratorijski nalaz. Sergio joj predlaže da prekine trudnoću. Ona ga uplakano gleda. Cholo otjera Moisésa iz ćelije i kaže mu da želi drugog odvjetnika. Karina kaže Yuri da će naći Simónova ubojicu prije njezine udaje kako je Moisés više ne bi ucjenjivao.

Martína potvrdi Aliciji da je znao da je Lucas Sergiov sin. Vanessa i Nicole se uznemire kada ugledaju učeničke majice s natpisom: “Pokret protiv zlostavljanja u školi”. Julieta se kune Mabe da će se udati za Sergija, makar se idući tjedan rastala. Želi osigurati budućnost kako je on ne bi ostavio na ulici.

Ariana prijavi ravnateljici Nicole i Vanessu zbog prijetnji i nasilja. Alicia kaže Fedori da je izgubila novac. Fedora okrivi Evu. Sergio se naljuti na Fabiána i Tamaya kada sazna da neće biti suvlasnik TV postaje. Sofi zamoli Lunu da provedu vikend zajedno u Martínovom stanu. On kaže Facundu da će uskoro naći pravog Simónovog ubojicu. Alicia moli Martína da prekinu vezu iako ga voli. Julieta i Sergio su u emisiji, idu uživo. Ona u emisiji objavi da je trudna.