Naslovna Meksičke serije Ako me ostavis Ako me ostaviš 62 epizoda

Ako me ostaviš 62 epizoda

7

Martín kaže Sergiju da je bijednik, da se njegova kći pokušala ubiti i on ju je svejedno razdvojio od majke, a Alicia je dala cijeli život za svoju djecu. Njih dvojica se potuku, Julieta puca u zrak i zove policiju. Martin pokuša otići, ali Sergio ga spriječi uperivši pištolj u njega.

Toro kaže Quiqueu da ako opet zabrlja, mogao bi završiti u zatvoru. Lucas kaže Mercedes da je Sergio čudovište, ali da će se on pobrinuti da Sergio plati za sva poniženja koja su njih dvoje doživjeli. Martína uhite, a Julieta pita Sergija o nepriznatom sinu kojega je Martín spomenuo.

Luna i Sofía se sprijatelje. Lucas dolazi u Moisésov odvjetnički ured i traži odvjetnika Jorgea da vodi njegov slučaj kako bi ga otac priznao. Alicia se seli u Fedorinu kuću. Pokuša se javiti Martínu. Ne uspijeva i ostavlja glasovnu poruku na mobitelu.

Govori mu da se uzaludno žrtvovao jer ju je Sergio otjerao iz kuće i da ona želi biti s njime. Carlota dobiva pismo u kojemu je strukovna udruga obavještava da su je prijavili zbog nečasnog obavljanja posla.