Naslovna Meksičke serije Ako me ostavis Ako me ostaviš 61 epizoda

Ako me ostaviš 61 epizoda

6

Alicia, Eva, Gonzalo, Yaya i Yuri se iznenade kad ugledaju Sergija kako stiže s kamionom za selidbe. Alicia mu kaže da će ići na sud i dobiti parnicu jer poznaje njegove smicalice i laži. Sergio joj kaže neka napusti njegovu kuću jer nije spreman trpjeti njezine ljutnje.

Martín kaže Facundu i Maruji da je prekinuo s Alicijom. Facunto mu kaže da ako zaista misli da je ona ljubav njegova života, neka je ne pušta. Alicia kaže Yuri da Martínova žrtva nije ničemu pomogla jer je Sergio tjera iz kuće. Sergio kaže Mirandi da je Julieta divna, pametna, ženstvena, vrlo moderna, vrlo zanimljiva i da će se lijepo slagati s njome.

Mujica kaže Quiqueu da je poput svoga oca, ali da mu nedostaje njegove zlobe i lukavosti. Maruja javlja Carloti da je Alicia prekinula s Martínom. Yuri kaže Cholu da policajka Gómez vodi njegov slučaj.

Čula se s njome i saznala da su uhitili navodnog vlasnika pištolja kojim je ubijen Simón Guera. Mujica kaže Karini da je pustio Quiquea jer je maloljetnik i nije povezan sa Simónovim ubojstvom. Samuel iz auta gleda Fedorinu kuću i naljuti se kad vidi Gonzala kako izlazi odande.