Naslovna Meksičke serije Ako me ostavis Ako me ostaviš 60 epizoda

Ako me ostaviš 60 epizoda

138

Martin kaže Aliciji da napušta njezin život, jer ne želim biti odgovoran kada ostane bez kuće i kada joj se obitelj raspadne. Alicia odgovori da nema smisla da se prestanu viđati zbog sudske presude i zbog toga što mora napustiti kuću i Mirandu.

Martín se oprašta s njom i govori joj da je njegova ljubav, ali ljubav se ne smije temeljiti na uništavanju nečije obitelji. Quique se prisjeti da je njegov otac rekao kako ga policija traži jer je pucao u nekoga tokom pljačke. Gutiérrez kaže Mujici da već imaju navodnog vlasnika pištolja kojim je ubijen Simón Guerra. Fedora kaže Aliciji da je Martín obožava, ali žrtvuje svoju ljubav zbog nje.

Eva kaže Aliciji da bi joj život bio drukčiji da ju je otpočetka slušala. Yuri bi bila udana, Gonzalo bi studirao, a Miranda se ne bi pokušala ubiti. Karina kaže Martínu da u postaji imaju tipa koji je umiješan u ubojstvo njegova brata. Samuel gleda iz automobila kuću Carranza.

Toro razgovara s Mujicom i moli ga da pusti Quiquea iz pritvora, jer će obojica imati problema. Eva, Gonzalo, Alicia, Yaya i Miranda su na glavnom ulazu kuće Carranza i gledaju kako se parkira kamion za selidbe. Sergio kaže Aliciji da napusti kuću jer su istekla 24 sata.