Naslovna Meksičke serije Ako me ostavis Ako me ostaviš 23 epizoda

Ako me ostaviš 23 epizoda

100

Alicia posjeti Julietu u bolnici. Ulazi u sobu i primijeti buket cvijeća na stolu. Zaključa vrata. Facundo i Cholo razgovaraju u sobi za posjete u zatvoru. Facundo kaže Cholu da je prošli put tvrdio da je nevin, a sada kaže da je kriv.

Pita ga zašto je rekao da je Simón bio na lošem putu. Sergio predbaci Chiquis jer je objavila sliku buketa koji je poslao Julieti. Želi da to obriše. Alicia moli Julietu da joj kaže što ima sa Sergiom.

Julieta odgovori da je Sergio pred svima glumatao kako bi spasio emisiju, ali da su zapravo njih dvoje i dalje zajedno. Sergio zove Julietu, a ne zna da je Alicia kraj nje.

Alicia kaže Julieti da će Sergio razgovarati s TV postajom kako joj ne bi obnovili ugovor i da Sergio pravi budale od obje. Gonzalo dolazi raditi u pekarnicu. Facundo kaže Martínu da je dokazano da Cholo nije ubio Simóna i da plaća tuđu krivnju.

Pravi krivac je još na slobodi. Yuri i Chela ulaze u Cholovu kuću i netko ih izdaleka promatra. Yuri kaže Cheli da je njezina ljubav prema Cholu nemoguća. Sergio kupi Aliciji novi auto jer je siguran da će mu se vratiti. Sergio je s Julietom u bolničkoj sobi. Alicia izlazi iz toaleta. On je iznenađen ugleda.