Naslovna Meksičke serije Ako me ostavis Ako me ostaviš 22 epizoda

Ako me ostaviš 22 epizoda

187

Pijana i uplakana Julieta vozi prema kući obitelji Carranza. Putem doživi nesreću i ostane bez svijesti u autu. Nekoliko znatiželjnika proviri u unutrašnjost vozila. Na Julietinom mobitelu je propušten Sergiov poziv. Prema tome pozivu liječnik nazove Sergija da dođe u bolnicu u kojoj je Julieta.

Sergio se čuje s Fabiánom i kaže Aliciji da moraju otići u bolnicu gdje je Julieta, jer su oni predstavnici TV postaje. Mabe kaže Sergiju da je uvijek govorila Julieti da je ponižavajuće biti ljubavnica oženjenog muškarca.

Julieta plače u Hitnoj pomoći, a Sergio je uz nju. Ona mu kaže da mu nisu trebali javiti za nesreću i da mu je sada uništila obiteljsku proslavu. On odgovori da su mu morali javiti jer je ona njegova.

Martín dođe Aliciji s leđa i stavi joj ruku na rame. Alicia ga gleda i nasmiješi se. Julieta kaže Mabe da je postigla cilj i uništila Aliciji rođendansku zabavu.

Alicia prizna Martínu da dio nje želi da sve između Sergija i nje bude kao prije, ali to nije moguće. Facundo odlazi u zatvor kako bi razgovarao s Cholom. Alicia odlazi u bolnicu Julieti.