Naslovna Meksičke serije Ako me ostavis Ako me ostaviš 2 epizoda

Ako me ostaviš 2 epizoda

129

Alicia zatekne Sergija i Julietu u krevetu. On se iznenadi kada je ugleda, pokuša je zaustaviti, ali ona brzo pobjegne. Moisés kaže Yuri da je dobio slučaj “El Cholo” i želi da ga ona vodi. Alicia kaže majci da ju Sergio vara s Julietom Lugo.

Eva joj savjetuje da mu oprosti zbog djece. Sergio predbaci Julieti da je odala Aliciji njihovu vezu. Alicia kaže Fedori i Rebeci za Sergiovu nevjeru. Fedora kaže da je ovo s Julietom nešto nebitno. Martín kaže Facundu da su uhitili Simónova ubojicu.

Yuri dolazi k El Cholu i predstavi se kao njegova odvjetnica. On joj ispriča što se dogodilo i uvrijedi se jer je nepovjerljiva. Sergio kaže Fabiánu da ga je Alicia uhvatila u krevetu s Julietom. Ali on ne kani izgubiti obitelj zbog Julietine osvete.

Gonzalo kaže Susu da studira medicinu zbog tate, ali ne uživa u studiju. El Diablo kaže Sergiju da je Alicia na TV postaji. Alicia predbaci Julieti jer joj je razorila obitelj, a Julieta uzvrati da se ona i Sergio vole. Pokaže joj sve što joj je on darovao i sva zajednička putovanja.