Naslovna Meksičke serije Ako me ostavis Ako me ostaviš 19 epizoda

Ako me ostaviš 19 epizoda

93

Cholo i Zote gledaju na mobitelu sliku muškarca koji prijeti Cholu. Cholo kaže Yuri da policija ima pravo, da je on ubio Simóna Guerru. Yuri ne vjeruje i pita ga zašto to kaže. On u suzama odlazi u svoju ćeliju, a Yuri ostaje sjediti u suzama. Jorge se Yuri predstavi kao Cholov novi odvjetnik. Cholo moli Zotea da mu pokaže kako će preživjeti u zatvoru. Sergio ne može vjerovati da od njegova odlaska djeca imaju tolike probleme.

Sergio kaže Aliciji da se mora vratiti kući i pokušati dovesti situaciju u red. Quique i još neki muškarac dolaze Carlotinoj kući s fantomkama i prijete joj pištoljem. Quique pretraži kuću i nađe novac i spremi ga u torbu. Alicia kaže Sergiju da ne želi da se on vrati kući.

Jorge kaže Moisésu da će Cholov slučaj biti najlakši u njegovoj karijeri jer je on priznao krivnju za ubojstvo Simóna Guerre. Martín, inspektor Gutiérrez i policajac su u Carlotinoj kući. Ona im kaže da su dvojica ušli u kuću radi pljačke. Martín kaže Diablu da sada pogotovo treba posao. Sergio uđe i kaže mu da je dobio otkaz.