Naslovna Meksičke serije Ako me ostavis Ako me ostaviš 17 epizoda

Ako me ostaviš 17 epizoda

102

Cholo govori Zoteu što se dogodilo Yuri. On mu savjetuje da ponovno nazove. Javi se neki muškarac. Prijeti da će nauditi Yuri ako on ne prizna da je ubio Simóna. Diablo kaže Martínu da neki portali govore da je on obznanio da su Julieta i Sergio u vezi.

Chiquis kaže Julieti da je Martín Guerra najčitanija tema na internetu. Cholo govori Moisésu da je razgovarao s Yuri i onda je puknula veza. Pokušao ju je opet nazvati, ali javio se neki muškarac. Moisés sve zapiše i poklopi slušalicu. Sofía kaže majci da joj je lijepo s Martínom.

A ona priznaje da misli na njega, ali boji se moguće pomirbe. Sergio kaže Aliciji da mu je dojadilo kako vodi kuću. Martín kaže Fabiánu da ne može vjerovati da su njega okrivili za objavljivanje Julietine veze sa Sergiom. Jorge i Moisés ulaze u Cholovu kuću i nalaze Yuri bez svijesti na podu. Vezane su joj ruke i noge.

Yuri shvati da je netko želi zaplašiti i otjerati od Cholova slučaja. Gonzalo i Fedora se poljube. Sergio se iznenadi kad ugleda Martína i Aliciju zagrljene.