Naslovna Meksičke serije Ako me ostavis Ako me ostaviš 68 epizoda

Ako me ostaviš 68 epizoda

173

Alicia dolazi u kuću Carranza. Sergio i ona se svađaju jer njemu je jedino stalo do njegova ugleda. Alicia prigovori Julieti jer je napravila grozan intervju s Cholom. Ugrozila je Yuri i okreće je protiv oca. Eva je očajna jer nema novca. Ulazi u Fedorinu sobu i uzima iz ladice divnu ogrlicu.

Julieta napravi kućni test na trudnoću i iznenadi se kad vidi da je pozitivan. Uplakana, baci ga u smeće. Sergio predbaci Mujici da je oslobodio Martína. Eva nosi Fedorinu ogrlicu u zalagaonicu. Facundo kaže Mujici da želi pravdu zbog sinova ubojstva i da je Cholo nevin.

Toro moli Trompetu da mu nađe diskretnog momka koji neće privući pozornost poput Simóna Guerre i koji bi nastavio dilati drogu. Sergio moli Prudenciju da potpiše izjavu kojom niječe da je bila intimna s njime i da je laž da imaju sina. Zauzvrat dobit će mnogo novca.

Moisés kaže Yuri da bi mogao pomoći Cholu da napusti zatvor pod uvjetom da ona pristane na brak s njime. Alicia ugleda Fedoru kako grli i ljubi Gonzala. To je povrijedi i predbaci joj zbog njezina ponašanja i kaže da će otići iz njezine kuće.