Naslovna Turske serije Zarobljeništvo Zarobljeništvo 77 epizoda

Zarobljeništvo 77 epizoda

276

Dok je čekala Saadetovo zlo, Aslijev razgovor je počeo da se vraća. Ko je ova Asli? Zašto su Asli i Orhun raskinuli? Ponovo pitamo ima li Afife udjela u ovom poslu, ali saznajemo da je on odgovarajući kandidat za vlastiti status.

Sada smo saznali da je Orhun otac. Da li je ova situacija istinita ili ne, pokazat će se u budućnosti. Orhun je otkrio Saadetovu prevaru. Saznao je da je bila u Africi na dan nesreće. Štaviše, otišla je u bolnicu i suočila se sa činjenicom da je tamo ostavila Hiru.

Da vidimo šta će tvoja tetka odgovoriti na ova pitanja? Da li je Hira sada bogata? Tetka je prenijela cijelo nasljedstvo, uklonivši brata i nećake. Hirina imovina, koja je njeno pravo, direktno je prenijeta na tetku. Orhun kaže da će dobiti Hirino pravo.

Nadamo se da Hira neće odbaciti nasljedstvo da joj se ne pokvare odnosi sa tetkom. Afife je ljubomorna na Hiru! Afife već dugo nije sama sa sinom, niti su dugo pametno razgovarali. Ova atmosfera između majke i sina je prilično bolna. Orhun je odbio Afifein zahtjev da govori.

Afife, koja je ugledala Hiru na vratima, zamolila je Orhuna da ne ulazi u prostoriju jer je radila svoj posao. Čuvši to, Orhun je otišao do vrata i uveo Hiru unutra. Afife je također počela misliti da joj vrijeme za Hiru nije izazvalo. Umjesto da se bavi pravilima, Afife bi trebala uzeti glavu i pokušati razumjeti zašto je njen sin strog prema njoj.