Naslovna Turske serije Zarobljeništvo Zarobljeništvo 49 epizoda

Zarobljeništvo 49 epizoda

278

Dok je Orhun nastavio da se nervira, Eda je takođe našla podršku koju je tražila. Hirine suze ne prestaju. Ovaj posljednji Orhunov potez razbjesnio ju je. Shvatili smo da je Orhun bio odlučan da osveti sestru, ali sada nas je natjerao da odustanemo! Iako je Hira nevina, mi gledaoci ne možemo tolerisati ove scene.

Hira i dalje ne može da ispusti zvuk. Kao da Orhun nije dovoljan, Edina nevolja ju je dodatno snašla! Orhunova izjava Edi da će mučiti Hiru išla je na ruku Edi! Eda je osjetila da ima podršku Orhuna i počela je direktno napadati Hiru. Moglo bi se reći da su stvari izmakle kontroli.

Ne možemo više predvidjeti gdje će se ovo završiti. Hira je skočila pred Orhuna, upucana, vratila se iz smrti, kidnapovana od psihopate, otrovana, suočila se sa smrću, nije bilo dovoljno, kidnapovana je! U Orhunovim očima oni nemaju nikakvu vrijednost. Počeo je da se igra Hirom, koju je omotao oko ruku, kao igračku.

Čak i ako postoji šansa da istina o Hirinoj nevinosti izađe na vidjelo, Eda će je uništiti! Ili ako Orhun sazna istinu, hoće li se izvinuti Hiri? Može li pomilovanje sve ovo izbrisati? Hirinu trenutnu muku možemo oprostiti samo kroz Orhunovo izvinjenje.