Naslovna Turske serije Zarobljeništvo Zarobljeništvo 48 epizoda

Zarobljeništvo 48 epizoda

175

Kada je Eda saznala da je Hira ubica, saznala je da ovaj brak nije bio pravi brak. Sada je uzdahnula s olakšanjem. Kao što smo rekli, Eda će uvijek nastojati da muči Hiru. Stajaće ispred nje svakog minuta kao Samara koja izlazi iz bunara.

Eda je zvanično u nevolji da podnese bol zbog nesretnih trenutaka koje su Hira i Orhun proživjeli od dana kada su se vjenčali! Iako ove Edine situacije izgledaju jako dosadne, shvatili smo situaciju kada su se ova dva lika nastanila u vili. Tako da Edino saznanje za ovu situaciju nije bilo iznenađenje za nas, publiku. Očekivalo se i desilo se!

Kojim putem Orhun treba da ide! Od sada niko ne može zaustaviti Edu. Ljutnja i mržnja koje je osjećala u sebi odjednom su ustupili mjesto sreći. Postojala je nada da će postići svoj cilj. Mora da zna kako da zakoči ove entuzijastične emocije, koje su veoma opasne.

Ovdje Orhun treba da zauzme neophodan stav i pokaže Edi svoje mjesto i nikada joj ne vjeruje.Kada će Hira ojačati i kako će pokazati svoje kandže onima koji su joj nanijeli nepravdu? Ovo su dijelovi koje smo čekali. Ne želimo da vidimo Hiru kao potlačenog i ćutljivog lika.

Pošto Hira ne zna činjenice da sebe vidi kao ubicu, šuti iz krivice i stida. Ako Eda sazna da Hira nije ubica, ona uništava sve dokaze. Nažalost, ovo produžava proces! Bliži se Orhunov rođendan. Hira mu sprema iznenađenje. Ona je ljubazna da misli na Orhuna čak i na njegov rođendan.