Naslovna Turske serije Zaljubit ćeš se Zaljubit ćeš se 14 epizoda

Zaljubit ćeš se 14 epizoda

8

Cijeli svijet je protiv ljubavi Tolge i Asje! Ali njih dvoje ipak blistaju uprkos svemu tome. Kada je Tolga rekao “moja majka ne bi učinila tako nešto”, boljelo ga je što je to učinila dok je vjerovao svojoj majci.

Selin ludi kada vidi Asyu i Tolgu koji se drze zajedno. Sada Asja mora donijeti odluku. Hoce li prestati sa glumom i staviti tacku na sve jer je vise umorna od spletki Selininih i Tolgine majke?

Činjenica da je fiktivna veza Tolge i Asije na dnevnom redu, šokantna je za sve. Porodica Čelikbašli je razočarana Asijom. Iako Asija i Tolga pokušavaju da objasne da je vijest lažna, članak “Imam dokaz” napisan u rubrici “neustrašivo pero” dovodi par u čorsokak.

Koji su dokazi? Od koga i kako ih je ova osoba dobila? Iako su Asija i Tolga skeptični prema ovim dokazima i dovode u pitanje svoje najbliže rođake, ne mogu da dođu do rezultata.

Na kraju se slažu da novinar nema ništa pri ruci. Ali “neustrašivo pero” je jače nego što misle. I vijesti od njega će stvoriti efekat bombe koja eksplodira.