Naslovna Turske serije Vatrene ptice Vatrene ptice 42 epizoda

Vatrene ptice 42 epizoda

104

Žar ptice se boje da će ponovno izgubiti svoj dom kada Barbarina privedu u pritvor. Međutim, umjesto da podlegnu Seyfijevoj ucjeni, odlučni su odigrati veliku igru ​​s njim. Saznavši za mogućnost da napuste susjedstvo, Reyhan pozove Hacer, Mercana i Gülayşe na dan bez znanja svoje majke.

Dok su se Mercan, Gülayşe i Hacer, koje su prisustvovale tom danu sa svim ženama iz susjedstva, morale prilagoditi okolini, Reyhan je Kari zapravo postavila veliku zamku. Iako će ova zamka uznemiriti Karu, također će ponovno dovesti Vatrene ptice licem u lice sa susjedstvom.

Unatoč svim Seyfijevim naporima, Hacı Hafız postupno stječe poštovanje susjedstva pričama koje priča. Dok sultan misli da je sve bliže bogatom životu o kojem sanja, čeka ga veliko iznenađenje. Zipkın ne zna kako reći svojoj braći da će ići u Ankaru sa Sare.

Sabit nije spreman rastati se od Zmaja koji je ostavljen u galeriji za prodaju, a on i Su preuzimaju veliki zadatak da ga vrate. Çelik Commander je siguran da njegova kći Ayça radi nešto tajno od njega i traži pomoć Barbara u vezi s tim.