Naslovna Turske serije Tri sestre Tri sestre 17 epizoda

Tri sestre 17 epizoda

5

Činjenica da je Mine rodila Somerovo dijete utječe na ljubavni život Somer i Türkan, koji je u punom jeku. Moj plan je vratiti Somerino srce i njezin život s njezinom bebom. Mine koristi Nihatovu prisutnost da isprovocira Somera da dobije Somera. Kad Nihat pokuša nauditi Mineu za dobrobit djeteta, Somer mora posvojiti Mine i njezinu bebu.

Istina o Someru i Mine, koju je Nesrin saznala od Mine, uništava Nesrin. Kada Nesrin počne mentalno putovati kroz traume koje je doživjela u svojoj prošlosti u vezi s Povratkom, cijela se obitelj mobilizira oko Nesrin.

Kako je Derya saznala od Fatiha, ona misli da joj je Fatih vlastiti otac, dok je s druge strane na pragu da započne novi život. Serdar i Derya zaslužili su odjel koji su htjeli na sveučilištu. Ovaj san učenja ne može biti popraćen jednim Povratkom.

Özer se mora suočiti sa sinom kojeg je nekoć napustio. Özerov sin, Mustafa Korman, dolazi u Ayvalık. Hoće li se Somer brinuti za Mine i njezino dijete? Hoće li Nesrinina trauma natjerati Return da sazna istinu o svojoj majci? Hoće li Mustafa uspjeti dobiti ono što traži od svog oca Özera?