Naslovna Turske serije Tri sestre Tri sestre 13 epizoda

Tri sestre 13 epizoda

22

Odluka koju je Turkan donijela o razvodu, izvazvaće veliku napetost između nje i njene majke. Somer će imati veliki prelom odluke prema Turkan. Kada Mine sazna da se Turkan i Somer još nisu razveli, pomisliće da Turkan odugovlači ovaj proces i još više se okrenuti protiv Turkan!

Ali postoji velika prepreka u njenom životu – Nihat! Da bi ga se riješila, ona će početi da manipuliše Ruchan. Turkan, da njen otac ne sazna da se ona i Somer rastaju, počet će da živi sa tetkom Nezahat. Sadik je shvatio da postoji neka tenzija između njih dvoje.

Misliće da je to sve zbog Ruchanove teme sa zlatom. Da ne bi pogodilo Somera i Turkan, preći će na akciju. Zapravo, za Somera je ovo nova nada da osvoji Turkan. S jedne strane, Nesrin se trudi da Sadiku ne otkrije situaciju sa Turkan, s druge strane će se brinuti da ne mogu da sakriju.

Derja će otići toliko daleko da bude kažnjena zbog kršenja školske discipline i dovede Nesrin u tešku situaciju. Kada Mine sazna da Somer ne želi razvod, poludi. Ovaj put cilja na Turkan. Koristeći svoje lažno prijateljstvo, ona namami TUrkan u veliku zamku. Somer priprema lijepo iznenađenje za Turkan.