Naslovna Turske serije Siročad Siročad 282 epizoda

Siročad 282 epizoda

371

Nakon sto Suzan riješi sve dileme sa Nebahat, i kaže joj da je shvatila koliko su ona i Akif povezani, te da više ne želi nikakve odnose imati s njima i da je ne želi više vidjeti, Nebahat također riješi stvari i sa Akifom koji je nakon što je ostao sam, došao ponovo na njena vrata.Sarp odlazi sa Susen na rucak.

Doruk i Asiye razmišljaju svoj zivot, kako odlaze na pjevanje i vjezbaju za svoj koncert. Plakate se lijepe dok oni danonoćno vježbaju.Nakon što im je dobro prosao koncert, trče sa svojom dječicom. Asiye se nakon svoje mašte počne smijati.Ogulcan je jako sretan kada mu se njegova draga pojavi ispod prozora sa pjesmom zbog koje Šengul poludi.

Sengul nije ni svjesna koja je patnja uskoro čeka zbog posla u koji se zaglibila.Tolga zatekne Zehru da krade telefon od Jasmin. Uspije izvuci Zehru iz te sramote ali kasnije se obračuna s njom pitajući je šta je uradila.Dok se svi raduju u Sengulinoj kući zbog njenog uspjeha, dolaze Aylin i Gonul koje joj saopste vijest zbog koje će svi zanijemiti.