Naslovna Turske serije Šerbet od brusnice Šerbet od brusnice 58 epizoda

Šerbet od brusnice 58 epizoda

52

Abdullah, koji je čuo od Mustafe da je Alev namjerno gurnuo Pembe, koja je uslijed njihove svađe s Alevom pala niz stepenice, prekida vezu s Alevom. Alev se vraća u svoj dom. Međutim, Mustafa je poslušao Nilayin savjet i bio je prisiljen reći ovu laž kako bi pomogao svojoj majci.Çimenu je teško u novom životu i teško se prilagođava rutini na koju nije navikao. Odbijanje njegove majke da pristane na kompromis po ovom pitanju jako ga rastužuje.

Ömer i Kıvılcım odluče živjeti zajedno, Kıvılcım se seli u Ömerovu kuću.Rüzgar, koji je Kıvılcımu priznao svoje zanimanje za Nursemu, nikada nije očekivao da će Umut ovo čuti. Vjerujući da je usvojena, Nilay se pojavljuje pred Girayem, vodeći Doğu sa sobom, kako bi riješila problem.

Fatih i Görkem vjenčaju se na velikom vjenčanju. Međutim, sljedeće jutro obitelj Ünal čeka veliko iznenađenje. Radujem se scenama u kojima će Görkem poludjeti nakon što Fatih sazna za Doğu i Giraya. Iz posljednje scene trailera jasno je da se i Nursema zaljubila u Ruzgara, plače jer ne može kontrolirati svoje srce i loše joj je zbog Umuta.