Naslovna Turske serije Šerbet od brusnice Šerbet od brusnice 52 epizoda

Šerbet od brusnice 52 epizoda

98

Djevojka koju Pembe vidi kao prikladnu za Fatiha je Görkem. Görkem i Fatih svidjeli su se jedno drugome na prvi pogled. Nilayev povratak kući toliko je obradovao Mustafu da je postao moljac oko svoje žene. Kıvılcımova i Ömerova obnovljena veza nastavlja se punom parom, a Kıvılcımova obitelj to podržava. Abdullah se zarazi Covidom i nalazi se u karanteni kod kuće.

Zahvaljujući odvjetnicima tvrtke, Umut je pušten iz zatvora do suđenja. Međutim, osjeća se vrlo neugodno, posebno prema Nursemini obitelji. Jako je nervozan i jako nesretan. Ömer, koji sazna da se Fatih i Görkem sastaju, jako je uznemiren situacijom, ali ne može ništa učiniti.
Jednog dana, kada je Doğa, koja se nakon razvoda vratila u majčinu kuću, boravila u Alevoj kući, test koji je otkrio Kıvılcım za sve je poput signala novog doba.

Kivilcim staje ispred kceri i pita ih koja od njih dvije je trudna? Doga joj kaze da je ona trudna. Fatih provodi vrijeme na motoru sa Gorkem. Ne čudi me što Fatih nije ništa radio sa svojom prvom ženom, ali je sve radio sa svojom djevojkom koju je vidio prije dva dana, ti si sada oličenje muškarca, Fatih.