Naslovna Turske serije Šerbet od brusnice Šerbet od brusnice 28 epizoda

Šerbet od brusnice 28 epizoda

393

Ömer je morao glumiti pred Kayhan i otkriti tajnu da Metehan nije njegov sin. Iako je ova činjenica učinila Metehana nezadovoljnim, posebno zbog osjećaja prevarenosti, za sve je to bilo veliko iznenađenje.

Dok Omer pokušava da se iskupi sa svojim sinom, Kayhan je u nevolji da privuče Metehana na svoju stranu.Iako se Nursema i Umut prvi put susreću na odsustvu, uznemiruje ih prisustvo bivšeg svekra, koji je slučajno na istom mjestu.

Nilayin stolar ju je prevario i pobjegao i ostavio papagaja Nilayu. Iako Nilay pokušava ušunjati papagaja u kuću i zadržati ga u svojoj sobi, svi ukućani će uskoro biti svjesni njegovog postojanja i doći će do malih svađa unutar porodice.

Alev, koji pokušava da se približi Aylin kako bi pomogao Dogi, uskoro će shvatiti da to nije lak zadatak.Aylin će naići na ogromnu prepreku pokušavajući raznim igrama stisnuti Fatiha i truditi se da se ne otrgne od sebe.

Umut se zeni, jako su sretni. Iako je Umutova porodica je loša, oni će praviti nevolje. Ali Umut se ne mijenja. Neka bude uz Nursemu i neka je podrži.