Naslovna Turske serije Šerbet od brusnice Šerbet od brusnice 24 epizoda

Šerbet od brusnice 24 epizoda

273

Ömer, koji preuzima krivicu da bi spasio svog sina Metehana, oslobođen je za kratko vrijeme kada se istina pojavila, ali njegova ljutnja na Kıvılcıma neće lako nestati. Svi će smatrati Kıvılcıma odgovornim za ono što se dogodilo Omeru, a Kıvılcım se nikada neće moći objasniti.

Kıvılcım će dobiti najveću podršku od Doğe, ali Doğa će biti u sukobu sa svojim mužem zbog podrške koju daje svojoj majci.Umut će pronaći kreativna rješenja da stupi u kontakt sa Nursemom, koja odbija da se sastane s njim, a da se ne razvede, i pokušaće da prebrodi ovaj odvojeni period sa malo manje boli.

Dok sat koji je Abdullah dobio kao poklon zahvale Alevu izaziva novi problem između Sönmeza i Aleva, Abdullah, koji sazna za problem, riješit će incident u kratkom vremenu i omogućiti Alevu da odahne.Upadnuvši u mrežu prevaranata, Nilay je povučena na dno i sprema se da napravi grešku svog života.

Na kraju, Doga će se razvesti od Fatiha, što je ispravno jer je Fatih sklon uprkos očekivanju blizanaca da je prevari. To pokazuje da se na Fatiha kao muža i oca ne može osloniti i da Dogi nije mjesto u ovoj porodici.