Naslovna Turske serije Organizacija Organizacija 49 epizoda

Organizacija 49 epizoda

127

Nova sezona serije donosi nam nova uzbuđenja, nove pobjede Tima, ali i nove likove. Gledat ćemo seriju sa ukusom filma. Ali nedostaje Serdar, kako ce izgledati bez njega to cemo da vidimo. Doći će do iznenađujućih promjena u novoj sezoni serije.

Publika je sa nestrpljenjem očekivala ime glumca koji će igrati glavnu ulogu u trećoj sezoni ove popularne serije umjesto Serdara. Glumac koji se oprostio od uloge Aziza u seriji Aziz, sada je Omer – specijalni agent.

Omer, koji se upravo pridruo timu, preuzeo je teret svoje porodice nakon što ga je njegov otac napustio u ranoj mladosti. Nakon godina teškoća, postao je uspješan član Nacionalne obavještajne organizacije zahvaljujući svojoj odlučnosti i superiornom talentu.

Omer, potresen uticajem bolnog događaja koji je doživio na povratku kritične operacije, suočiće se sa činjenicama iz sopstvenog života koje ne zna dok traga za odgovornima za ovaj incident. Omer se pridružuje timu, kao i nemilosrdoj borbi protiv “stanja terora”, što je najveća agenda.

S druge strane, njegov neriješeni rezultat sa Zehrom će se ponovo razmotriti i stvari će postati neuredne…