Naslovna Turske serije Omer Omer 9 epizoda

Omer 9 epizoda

202

Vjerujući da Gamze ne može biti sretna s Erdalom, Ömer je pokušava zadržati podalje od ove pogreške i poduzima korake koji će ugroziti njegovu vezu sa Süreyyom.Zbunjena Ömerovim izgledom, Gamze kaže svojoj majci da se neće udati za Erdala, ali pronalazi Fatmu kakvu nije očekivala. Fatmin bijesni šamar Gamze stvara efekt bombe u svačijem životu.

Sumnjajući da nešto nije u redu u Nisinoj kući, Reşat shvaća financijske poteškoće u kojima je njegova kćer. U međuvremenu, ono što Yaman u školi govori Emine o njezinom ocu izaziva napetost između Emine i Nise. Iako se čini da Emine vjeruje majci, Yamanove riječi u njoj pobude sumnju. Sjeme sumnje, koje je posadila Figen, počinje klijati u srcu Süreyye, koja osjeća da joj ljubav prema Ömeru nije dovoljno uzvraćena.

Sureyya, koja poduzima odlučan korak kako bi pronašla odgovore na pitanja u svom umu, ostavit će Ömera u teškoj dilemi.Gamze i Ömer su dvoje ljudi koji najviše zaslužuju sreću, ali nisu dozvolili da budu okruženi kompleksima.Iako je Omer obecao ocu da se nece vise cuti sa Gamze, Omer ne moze izdrzati i ponovo je zove.Ali Gamze je odlucila da krene ponovo ispocetka sa nekim drugim. Šta će se desiti na kraju sa Gamze i Resatom?