Naslovna Turske serije Omer Omer 4 epizoda

Omer 4 epizoda

187

Iako se čini da žive u različitim životima, u stvari, obje žene se bore sa sličnim bolom. Ruka pomoći koju Gamze pruža Nisi izaziva krizu u njenom sopstvenom životu. Ömerov strpljiv i odlučan stav na kraju dovodi do toga da Gamze odustane. Kada se njih dvoje usude da se ponovo pogledaju u oči, Ömer ima samo jedno rješenje na umu da savlada sve prepreke. Šokiran očevim neočekivanim šamarom, Ömer s jedne strane pokušava poslušati njegov savjet, a s druge se bori sa sve većim osjećajima prema Gamze.

Gamze, koja pokušava da se prilagodi novom životu sa sinom, mora prihvatiti uslove svoje majke kako bi nastavila život. Međutim, njegova osjećanja prema Omeru najveća su prepreka da ispuni obećanje dato majci. Boreći se da održi porodicu na okupu, Nisa pokušava da nikome ništa ne otkrije dok pokušava da se suprotstavi lošim vestima koje dobija jednu za drugom. Ali svjestan je teških dana koji ga čekaju.

Dok Reşat svim silama pokušava da zadrži Omera podalje od ove opasne veze, on se sprema da ga upozna sa odgovarajućom budućom nevestom. Kada se Omer i Gamze usude da se pogledaju u oči uprkos svemu, nisu ni svesni da ih čeka veliko iznenađenje. Omer uzima prsten i baca u more. S druge strane Gamze nikako ne moze da dođe sebi nakon svega. Jos kda ugleda Omera kako nosi buket ruza drugoj, ostane u šoku. Omer joj kaže samo:” Ne idi i pusti me da ostanem…” Sta ce Gamze učiniti?