Naslovna Turske serije Moja braća Moja braća 77 epizoda

Moja braća 77 epizoda

404

Asiye prekida Susen da kaže Omeru istinu. Obzirom da je Asiye bila pomalo drska prema Susen, Doruk joj kaze da nije trebala tako postupiti. Šengul koja je igrom slučaja uhvatila Akifa i Nebahat kako se ljube, uspije ih čak i slikati u tom šoku. Omer ponovo dolazi u sukob sa Sarpom zbog buketa ruža koje je Sarp pripremio za Susen.

Asiye je saznala da je Jasemin isto kriva za smrt njihove Sevgi. Asiye ipak odluči da Omeru ne prešuti tu vijest i kaže mu da i on zna. Omer je zaista šokiran. Šengul se posvađa na sastanku sa dvije žene iz udruženja. Sarpova povreda dovodi do važnih događaja od strane Ahmeta i Omera. Akif pokušava uništiti Ajlin glasovni snimak.Asiye i Doruk su u opasnosti od hapšenja.

Dok je Doruk pušten uz kauciju, Asiye ostaje unutra. Nebahat pokušava sve da drži Doruka podalje od Asiye.Asiye vidi Omera i Yasmin kako razgovaraju i misli da im govore iza leđa. Ovo čini Asiye veoma ljutom.Asiye drži Dorukovu ruku usred škole da je Yasmin vidi. Kasnije, Doruk pita Asiye da li je ovo uradila za Yasmin.Ömer saznaje da je Yasmin izazvala Sevginu smrt.