Naslovna Turske serije Moja braća Moja braća 70 epizoda

Moja braća 70 epizoda

448

Tolga je u šoku kada ugleda Aybike sa Berkom. Buke ruža koje je ponio da ih njoj da, ispadaju mu iz ruke od muke kada shvati da je Aybike s njim. Sevgi tetka se jao loše osjeća, njeno srce već je iznemoglo.

Seval koja ugleda Sevgi da ne moze vise da diše, kaze joj kako će je odvesti doktoru, a u međuvremenu dolazi Yasmin koja ugleda svoju baku u podrumu. Seval je u šoku jer ne zna šta sada da kaze kćerki odakle zna da je Sevgi tu.

Sigurna je da će Yasmin shvatiti da je ona drzala u podrumu. Sta ce Tolga poduzeti povodom Aybike? Sarp i Yasmin uopste nisu sretni sto su Omerova braca i ne zele se pomiriti sa tim. Omer svakako jasno daje do znanja Ahmetu da je on imao samo jednog oca koji je mrtav a i Suzan je udaljio od sebe jer ga je lagala.

Yasmin govori Seval da odmah pozove hitnu i nakon sto dođe odmah Sevgi odvoze u bolnicu. Sevgi ne zeli Seval pored sebe, tjera je iz sobe.Nebahat odlazi do Asije i daje joj neki papir zbog kojeg je Asije tuzna. Doruk ce naravno opet da poludi kada sazna sta mu je majka uradila.Sada je pitanje da li ce Jasmin sve ispricati ocu u vezi majke i Sevgi?