Naslovna Turske serije Ko padne ne plače Ko padne ne plače 12 epizoda

Ko padne ne plače 12 epizoda

136

Iako se sve sazna za Turkan, Alize i Serkan opet ostaju zajedno. Čak staviše, još su više ojačali. Alize pita Serkana da li je zaista samo njen a Serkan poljubi Alize u ruku i kaze da je njen do kraja života.

Serap plačući zagrli majku nazivajući je majko. Emocije su preplavile njenu majku ali i ostale koji su bili tu prisutni.Upad koji su izveli Hayri i Kezban, vodeći sa sobom Türkana, šokirao je sve. Kad je Kadir došao da traži djevojku, upoznao je Turkana. Ali ovo nije pravi šok koji će doživjeti.

Ne može podnijeti težinu istine koju je saznao i nestaje na neko vrijeme. Serkan, s druge strane, doživljava šok susreta sa majkom nakon mnogo godina, za razliku od drugih, i ignoriše je.

Zato neće promijeniti svoj plan, neće se vratiti sa pravog bračnog puta kojim je krenuo sa Alize. Neće dozvoliti da mu majka, koja mu je uništila prošlost, uništi budućnost.

Dok su pripreme za kanu u punom jeku, Bahattinova nova profesija, broš porodične baštine koji je Kežban dao Serkanu da nosi Alizeye tokom ceremonije kane, postala je žrtva žongliranja; Serkan je i pronašao broš i spasio svoju majku od lopovske marke.