Naslovna Turske serije Emanet Emanet 648 epizoda

Emanet 648 epizoda

238

Nana je jednostavno sretna što je njen prijatelj u gradu, zbog njega je samo uzbuđena što će mu pokazati svoju porodicu i svoje voljene. Ferit i Korhan pomaze Ajse da sredi stan.

Takođe želi da Yaman zavoli Luku, ili barem da upozna Luku, kao da daje ženine vibracije i samo želi da se njen muž slaže sa njenim prijateljem s kojim je odrasla. Yaman je ljubomoran na Luku i to sto je previse blizak sa Nanom.

Danas je Aynur bila najsretnija osoba! Došla je i rekla Adaletu da Luka gleda Nanu sa toliko ljubavi u očima! Adalet joj je rekla da to neće biti tako i da su samo prijatelji iz djetinjstva, a Nana joj kaze da su njih dvoje kao brat i sestra!Luka je izgubio pasoš.

Luka je htio odsjesti u hotelu dok ne rijesi problem sa pasošom ali Jaman mu prilazi i kaze da slobodno ostane u kući jer je on njihov gost. Nana se iznenadi kao i Luka.Jaman se naljuti na Nedima zbog problema na poslu.

Ajse cita Feritov dnevnik.Nana se ponovo zahvaljuje Jamanu sto je ostavio Luku u kuci. Jaman joj kaze da nema potrebe da mu se zahvaljuje jer je to i njena kuca te da je veoma vazno da je i ona u kuci. Nedim opet radi Jamanu iza leđa.