Naslovna Turske serije Emanet Emanet 567 epizoda

Emanet 567 epizoda

58

Yaman, koji osjeća bol zbog gubitka Seher, mora ostati jak bar za Yusufa. Nakon što ga je zatvorila smrt njegove tetke, Yusuf ponovno staje na noge dolaskom Nanuke. Nakon što je vidio da je Nanuka dobra za Yusufa, Yaman se ne osjeća ugodno. Treba mu mnogo informacija o Nanuki.

U međuvremenu, paket koji stiže u vilu duboko potrese Yusufa…Nanuka sve cini kako bi Jusufa ponovo oraspoložila. Jaman sve to vidi ali nesto u njemu govori da je nesto po strani. Hoce li Jaman otkriti Nanukine namjere?Iblis govori Nani da je uspjela uci u vilu i da ce odmah ubiti Jamana.

Ali Nana kaze da nece nikoga ubiti i da nije usla u vilu zbog toga vec ce naci pistolj i privesti pravdi onog ko je kriv. Iblis je očajan.Kazim pokusava smiriti Iblisa ali ne uspijeva.Nanuka sve cini da usreci Jusufa i Jaman zaista primjecuje to i čudi se zbog čega je takva.Kada Jaman ugleda jelo koje mu je Nana napravila kako bi i on i Jusuf jeli, poludi. To je isto jelo koje mu je Seher pravila.

Dujgu je tako nesretna kada vidi da je Ali ne primjećuje, da je na poslu prema drugim zenama tako pažljiv. Dujgu pita Jasemin kako ce nastaviti da zivi tako.Dok su Dujgu i Jasemin pricale o tome da Dujgu ne moze imati djece, njihova majka je čula.Tada odlazi od njih i prilazi Aliju koji je dolazio i kaze da mu mora hitno nesto reci. Hoce li Ali saznati zbog cega ga je napustila Dujgu?