Naslovna Turske serije Emanet Emanet 504 epizoda

Emanet 504 epizoda

189

Sezon finali…Yaman poduzima akciju kako bi ostvario sve Seherine snove prije nego što ostvari svoju osvetu. Seher, ne sluteći što će je snaći, proživljava najljepše trenutke s muškarcem kojeg voli. Yaman joj kupuje vjencanicu u kojoj ce se vjencati isti dan kad i Zija sa Cicek.

Zija je presretan jer mu je Yaman priredio tako nesto da se njih dvojica brace isti dan žene. Yaman čini sve što može kako bi vidio koliko je Seher sretna, ali dan vjenčanja Zije i Cicek pretvara se u veliku noćnu moru.Dujgu i Ali također imaju svoj svadbeni dan, ali Dujgu nije sretna zbog toga sto nikad nece moci biti majka.

Ali je presretan jer je napokon docekao dan da ozeni Dujgu, ženu koju voli, ali primijeti da je Dujgu pomalo čudna. Dujgu se odluci da napusti Alija na dan njihova vjencanja te Ali umjesto nje, zatekne samo vjencanicu i oprostajno pismo.

Seher biva upucana na svoj najsretniji dan. Dok Yaman pokušava pronaći one koji su povrijedili ženu koju voli, dolazi tužna vijest…koja? Da li je to Seher mrtva? Pa, što će Yaman sada učiniti? Nedimove riječi: Žao mi je Yamane. Izgubili smo je. Izgubili smo Seher, dovode Yamana do očaja.Kraj sezone…