Naslovna Turske serije Emanet Emanet 499 epizoda

Emanet 499 epizoda

18

Idris počinje ostvarivati sve svoje podmukle planove da okrene Yamana i Aziza jedno protiv drugoga. Yaman nije svjestan što će mu se dogoditi. Dakle, hoće li Yaman uspjeti pobjeći s mjesta gdje je otet? U međuvremenu, Ilayda ponovno stvara zlu krv između Alija i Duygua za svoje interese.

Yaman, koji sazna da su ga oteli Azizovi ljudi, poludi od svog bijesa. Seher, koja se nije čula s Yamanom, počinje se brinuti. Nisu svjesni opasnosti koja će ih zadesiti. U međuvremenu, Yaman pronalazi Aziza i uči ga lekciji koju nikada neće zaboraviti.

Nesvjestan opasnosti koje im prijete, Yaman čini sve što je u njegovoj moći da spriječi bilo kakvu štetu svojoj obitelji. Dakle, što čeka Yamana i Seher? Yaman, koji je siguran da Aziz nije zapalio njegova skladišta, poduzima akciju kako bi pronašao osobu koja stoji iza toga.

Međutim, Idris ne staje. Ima opasne planove za Aziza i Yamana. Dok se bori sa svojim neprijateljima, Yaman također pokušava provesti vrijeme sa svojom obitelji. Seher pak Yamanu u svakoj prilici priznaje ljubav, ne sluteći što će ih zadesiti.