Naslovna Turske serije Emanet Emanet 483 epizoda

Emanet 483 epizoda

127

Iako Yaman pokušava zaštititi Seher, njegov najgori neprijatelj nikada ne odustaje od toga da ih povrijedi. Dok se povjerenje i ljubavna veza između Seher i Yamana postupno povećava, njihov najgori neprijatelj, Zuhal, čini sve što je u njenoj moći da spriječi ovu sreću.

Zuhal poduzima prvi korak u svojim podmuklim planovima i pokušava podsjetiti Seher na strašne trenutke iz prošlosti. U međuvremenu, Cenger Yamanu ne može otkriti veliku tajnu o doktoru Azizu. Dakle, što čeka Seher i Yamana? Dok Seher pokušava zaboraviti loše sjećanje kojeg se sjetila, ponovno se zabrine kada vidi fotografiju.

Seher nije sigurna jesu li njezina strašna iskustva posljedica Yamana ili samo sanja. U međuvremenu, doktor Aziz, koji je čitao Seherin dnevnik, nailazi na iznenađujući zapis. Seher, koja se prisjetila loših uspomena koje je imala s Yamanom u prošlosti, vrlo je zbunjena. Zuhal, s druge strane, ovu situaciju uzima kao priliku i izlijeva sav svoj otrov…

Seher, koja se u skladištu prisjetila loših sjećanja iz prošlosti, pokušava shvatiti zašto joj je Yaman to učinio, dok je Zuhal dodatno zbunjuje. Iako Seher kaže da je njezino povjerenje poljuljano, ne može zamisliti da joj je Yaman to učinio. Zuhal, s druge strane, svaki put nastavlja ocrnjivati ​​Yamana Seher. Yaman nije svjestan što se događa. Dakle, hoće li Zuhal biti uhvaćena?